+36302612652 info@fatflamingo.hu

WEB

A kódok helyett velünk egy olyan weboldalt készíthetsz, amit Te és kollégáid is könnyedén kezelhettek. Ez lesz a vállalkozásod homlokzata, ezzel találkoznak először azok, akik nálad keresik a megoldást problémájukra.

Mutasd meg magad!

Sosem késő elkezdeni az online jelenlét kialakítását! Lehet, hogy előnyben vannak azok a vállalkozások, amik már évek óta csavarják a sávszélességet, de Neked meg van az a lehetőséged, hogy a mai kor elvárásainak megfelelő online felülettel robbanj be a világ közepébe.

U

Felmérés

Első körben azt kell végig gondolnod, milyen elvárásaid vannak új felületeddel szemben! Miben kell, hogy segítse munkádat? Feltétlenül szükséges a folyamatos tartalmi frissítés, vagy a weboldalad elsődleges feladata, hogy információhoz juthassanak leendő vásárlóid? Esetleg egy magazint indítanál, mert azt hallottad, hogy a content marketing segít? Kampányoldalak kellenének, hogy feliratkozókat gyűjts?

j

Tervezés

Ha már tisztáztuk, mire kell a weboldal, itt az ideje a tervezésnek! Az arculati elemek, mint a logód, a színek vagy a betűtípusok, itt kapnak csak igazán fontos szerepet! Az új weboldalad tervét gyorsan a kezeid között tudhatod, majd ha elégedett vagy a látottakkal, jöhet is a következő lépés!

Kivitelezés

Annak érdekében, hogy Te is használni tudd majd az új oldalad szerkesztő felületét, a WordPress nevű nyílt forráskódú tartalomkezelő-rendszert hívjuk segítségül. Erre a vázra építjük fel a Tervezés alatt elfogadott látványt. Olyan rendszerelemeket alkalmazunk, amik kezelését 1-1,5 óra alatt meg is tanítjuk Neked!

u

Ellenőrzés

Ha a weboldalad kinézete már a böngésződben is elégedettséggel tölt el, itt az ideje, hogy minden apró részletet ellenőrizzünk. A gombok, linkek, tartalmak, képek és más elemek ellenőrzése nem csak az esetleges hibákat hívja elő, de remek lehetőség arra is, hogy rádöbbenjünk ha valamit rosszul csináltunk, vagy megveregessük a saját vállunk, ha minden jól működik.

Átadás

Dolgunk végeztével semmi más teendő nincs, mint átadni Neked az új weboldaladat. Ez lehet a saját tárhelyeden, de mi is tudunk segíteni megfelelő szolgáltatót találni. Ha a weboldal már a Te szervereden fut, személyesen vagy online tartunk Neked egy 1-1,5 órás fejtágítást, ahol megtanulhatod, hogyan használhatod segítség nélkül az új weboldalad.

Kérj ajánlatot új weboldaladra!

1 + 14 =